Hadruplunds bestyrelse består af:

Lise Elkjær Marcher-Jepsen

Bestyrelsesformand

lej@panoramaconsult.dk


Mit navn er Lise Elkjær Marcher-Jepsen og jeg bor syd for Aarhus sammen med min mand, barn og hund, hvor vi er flyttet fra Aarhus, for at komme tættere på naturen i form af skov og strand og med “højt til loftet”.

Jeg er uddannet cand.theol. fra Aarhus Universitet og har i mere end 20 år arbejdet som selvstændig konsulent indenfor værdibevidst og bæredygtig Organisations-, leder- og medarbejderudvikling samt rekruttering. Igennem mere end 8 år har jeg været tilknyttet VIA University som ekstern underviser og censor på Diplomuddannelsen i ledelse samt beskikket censor på Akademiuddannelsen i Ledelse.

Jeg har netop udgivet bogen “Undskyld er der nogen, der har set vores værdier?” om værdibevidst og bæredygtigt liv og ledelse.

Sara Reppel Andersen

Næstformand

sara.reppela@yahoo.com

Mit navn er Sara Reppel Andersen, jeg er 56 år, og jeg er gift og har fire voksne børn og seks børnebørn. 

Jeg er uddannet Helsepædagog/Speciallærer og har en PD i drama, med speciale i scenekunst og instruktion. Jeg har arbejdet på Marjatta siden 1989, hvor jeg har haft stillinger som pædagog, gruppeleder og siden 2004 som lærer. Jeg har også i en kortere periode arbejdet som lærer på Steinerskolen i Vordingborg, men jeg tog tilbage til specialområdet på Marjatta, da jeg savnede dette. Jeg har siden 2002 afholdt Kulturhistoriske foredrag på blandt andet arbejdspladser, gymnasier og aftenskoler, derudover har jeg også afholdt kurser i pædagogik, musik, folkedans og drama. Jeg er musiker, hvor jeg spiller violin og forskellige fløjter, og jeg har sammen med min mand afholdt kirkekoncerter i et wienermusikorkester. Siden august 2022 har jeg arbejdet som speciallærer på Solhjorten i Farum. Her underviser jeg også i drama, holder pædagogiske oplæg og arbejder som mentor for studerende. Personligt har jeg særlige interesser for Kulturhistorie, Mytologier og Billedkunst.

Birgitte Brøbech

Bestyrelsesmedlem

bb@bbadvokat.dk

Mit navn er Birgitte Brøbech. Jeg er 66 år, og jeg er gift og har en voksen datter og bonussøn. Jeg bor i Aarhus, hvor jeg i vinterhalvåret bor i lejlighed og henover sommerhalvåret i kolonihave. 

Jeg har en juridisk ph.d.-grad fra Københavns Universitet, advokat uddannelse og en et-årig diplomuddannelse i journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole. Jeg er den 1. december 2022 gået på efterløn. Inden da arbejdede jeg som selvstændig advokat med kontor i Århus. Mange af mine klienter var, ligesom Hadruplund, fonde, der driver tilbud som opholdssted og botilbud, der er underlagt tilsyn fra socialtilsynet, samt andre tilbud som dagtilbud, STU, interne skole og krisecenter. Jeg repræsenterede også børn og unge i sager om blandt andet tvangsanbringelse og ydede bistand til primært fonde og foreninger, der arbejder med økologi og bæredygtighed. Jeg har desuden erfaring fra bestyrelsesarbejde i en række andre bestyrelser i fonde og foreninger og har undervist i bestyrelsesarbejde blandt andet i regi af LOS (Landsorganisationen for sociale tilbud).

Lene Wendland

Bestyrelsesmedlem

lene@hadruplund.dk

Mit navn er Lene Wendland. Jeg er 66 år og gift med Ulrich, og vi har 2 børn og 4 børnebørn. 

Jeg er uddannet som folkeskolelærer fra Silkeborg seminarium i 1981, hvor jeg under min uddannelse og et ophold i Camphill ved Bodensøen i Tyskland blev optaget af Rudolf Steiners pædagogik for udviklingshæmmede. Efter endt uddannelse arbejdede jeg nogle måneder på Rosalie park i Nordjylland, inden jeg sammen med en lille gruppe startede Ørstedhjemmet, et helsepædagogisk hjem for udviklingshæmmede i Sønderjylland. I 1999 var jeg med til at starte Hadruplund, og var i en årrække pædagogisk leder. I de seneste år har jeg fortrinsvis arbejdet i administrationen med kontakt til myndigender og dokumentation.

Jakob Falk Magnussen

Bestyrelsesmedlem

jakob@falk-magnussen.dk

Mit navn er Jakob Falk Magnussen. Jeg er 56 år og gift med Henriette, vi har 3 piger og et lille barnebarn. Vi bor på en gård i Vrads med 750 får, 3 hunde og 70 ha jord omkring os – gården drives økologisk.

Jeg er uddannet bygningskonstruktør og har senere taget en efteruddannelse som byggeøkonom. Igennem årene har jeg arbejdet på arkitekttegnestuer i Aarhus, Silkeborg og nu Vejle, de seneste år som byggeleder med fokus på styring, tid og økonomi. I min fritid har jeg gennem alle årene været aktiv i forskellige bestyrelser: Tønning Træden Friskole og Børnehave (formand), Klovborg jagtforening (kasserer), Ertebølleforeningen (medlem), Ejerforeningen Højgade (formand), Vrads Vandværk (formand), Søhøjlandets lokalråd (medlem). Det organisatoriske arbejde har altid været meget givende. Ellers nyder jeg tiden med familien eller en lille jagt, hvor jeg kan få lov til at holde traditionen i hævd og blæse jagthorn.

Eva Svensmark Brummelstedt Hulgård

Medarbejdervalgt repræsentant

eva@hadruplund.dk

Jeg hedder Eva Svensmark Brummerstedt Hulgård og er medarbejderrepræsentant i bestyrelsen. Jeg bor sammen med min mand og vores tre børn på en lille gård, hvor vi har syv heste, to hunde og en kanin. 

Jeg har arbejdet på Hadruplund siden 2020 som pædagogisk medarbejder. Jeg er i gang med at uddanne mig til pædagog på Marjatta på deltid, og jeg finder dette meget inspirerende i min pædagogiske praksis. Det er er vigtigt for mig, at vi har et godt arbejdsmiljø, og at vi som en helhed, støtter vores beboer i at have en god, værdifuld og meningsfuld hverdag. Jeg er tidligere uddannet faglært landmand og jordbrugsteknolog, og jeg har i mange år arbejdet som daglig leder og underviser på flere ridecentre. Mine tidligere arbejdserfaringer har kun styrket min glæde, lyst og åbenhed for at lære nyt, og jeg er meget bevidst om at det kræver omsorg, nærvær og forskellige pædagogiske tilgange for at skabe mulighed for at det enkelte menneske kan lykkes.